Ma – Vr 09:00 – 19:00

Za en Zo – DICHT

Projecten

Projecten

Kwaliteit is het bestaansrecht van ons bedrijf

Particulier:

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Klusjes in en rondom het huis
  • Uitbreiden van uw systeem
  • Een vernieuwing van de installatie
  • Een volledig nieuwe installatie

Onze specialisten zijn erkende en professionele elektromonteurs met een VCA-attest op zak en werken volgens de NEN normen. U kunt van onze monteurs vakmanschap verwachten en kennis van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Bent u op zoek naar een prijsindicatie? Vul uw gegevens in het aanvraagformulier zodat één van onze medewerkers u te woord te staan voor een offerte.

Zakelijk:

EZ Projects is uw partner in elektrotechniek.
Wij zijn een jong, dynamisch en sterk groeiende onderneming en specialiseren ons in de technische dienstverlening van alle elektrische voorzieningen die een onderdeel vormen van woningen en bedrijfspanden.

Middels de jarenlage ervaring en kennis van onze vakmannen zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de elektro-branche. Onze monteurs denken graag met u mee en leveren advies voor elke type maatwerk. Van ontwerp & installatie tot onderhoud: wij regelen het voor u!

Als betrouwbare partner sturen wij bekwame en opgeleide vakmensen naar grote en kleine ondernemingen die vanwege een forse groei of voor een bepaald project nood hebben aan extra capaciteit en mankracht.

Onze mensen beschikken over een uitgeruste bedrijfswagen, aangepaste werkkledij en met certificaat gekeurd veiligheidsmateriaal in functie van de opdracht.

Onze vakmensen werken vanuit hun eigen kennis en vaardigheden doelgericht aan zowel korte, als langlopende opdrachten. Uiteraard verloopt dit altijd volgens de wensen van de klant. Prima opgeleid, ervaren en met een VCA-attest op zak brengen onze mensen elke opdracht tot een goed einde.

Heeft u een project waarbij u elektro werkzaamheden wilt uitbesteden aan een zelfstandige onderaannemer? Dan zijn wij bereid om te kijken wat we daarin voor u kunnen betekenen!